Profil Perusahaan

Perusahaan perdagangan internasional Hebei Shaoman mangrupikeun perusahaan inovatif anu khusus dina desain, pamekaran, produksi sareng pamasaran cocooan séks. Kami mastikeun sasuai sareng standar ISO & ROHS, sareng nuturkeun konsép produksi Eco-friendly sareng Non-toksik, ramah kulit, sadaya produk lulus uji CE sareng FDA. Kami fokus kana pamekaran sareng produksi produk sawawa anu berkualitas ... ..

  • product displat 1
  • product display 2

Produk Utama

  • why choose us 1
  • why choose us

Naha Pilih Kami

  • One-stop service

    Jasa hiji-eureun

  • After-sales guarantee

    Jaminan saatos-jualan

  • Flexible minimum order

    Urutan minimum fléksibel

Warta Perusahaan

Naon manpaatna ngagunakeun cangkir onani?

Piala Pesawat mangrupikeun produk séks anu populér pikeun lalaki sareng tiasa nyayogikeun kabutuhan onani. Tapi beuki seueur jalma anu hoyong terang naha éta henteu goréng pikeun kaséhatan jalma? Bahan anu digunakeun pikeun ngadamel cangkir mastaka utamina didesain ku silikon lemes médis sanés toksik, kalayan lemes anu sedeng ...

Kelas Cinta: Naon endog luncat?

Luncat endog mangrupikeun produk séks mastaka awéwé, sakedik imut dianggo pikeun panganten lalaki sareng pangacian anu épéktip. Endog luncat ngagaduhan fungsi geter, sahingga awéwé tetep syahwat. Éta ngagaduhan pangaruh anu saé pikeun pangobatan apatis séksual awéwé, kurangna syahwat sareng panyakit sanés. ...

  • Seks-Mainan Dirobih