• q
  • e
  • w

11kG Super Big Ass 3D Boneka Seks Palsu Vagina Saluran Ganda Saluran Mainan Seks Pikeun Lalaki Jalu Masturbator Piala Masturbasi Pikeun Lalaki

11kG Super Big Ass 3D Boneka Seks Palsu Vagina Saluran Ganda Saluran Mainan Seks Pikeun Lalaki Jalu Masturbator Piala Masturbasi Pikeun Lalaki

Pedaran pondok:

Ukuran Pinggang Panjangna Lebar Beurat
M 57cm 33cm 43cm 11kg
L 63cm 35cm 48cm 15kg

Detil Produk

Tanda Produk

10. big ass masturbation toys 11 12 13 14 15 16 17 18

Fitur:

1. 1: 1 burit ageung, nyetak cangkéng anu asli, nyalin heunceut asli. Anjeunna mangrupikeun karya seni, ngantosan anjeun masihan nyawana.

2. Nyeuseup anu kuat, masihan anjeun pangalaman anu béda.

3. Bahan anu ramah kulit, lemes sareng fleksibel;

4. Saluran dobel, pussy sareng dubur.

Tips:

1. Punten nyungkeun sakedik panyimpangan tina warna sareng pangukuran.

2. Supados tetep séhat, mangga bersihkeun sateuacan sareng saatos dianggo.

3. Simpen di tempat garing anu tiis, teu kahontal ku barudak.

4. Sadaya bungkusan dikirimkeun dina bungkus wijaksana. Teu aya indikasi atanapi panyiri khusus dina kotak anu ngungkabkeun eusina dina jero.

Kauntungannana
1. Antifouling - henteu tiasa nempel, gampang dibersihkeun.
2. Awét - anjeun tiasa lami-lami nganggo deui, henteu gampang ruksak.
3. Sapertos hirup - ketat saluyu sareng skala anu leres dicetak kana.
4. Fleksibel - antar muka ngagaduhan seueur kagiatan di daérah éta.
5. Kaamanan - dina awak manusa leres-leres aman, henteu toksik, henteu bau bau anu khas Bahan.

Panjelasan Produk

Warna: Daging

Bahan: Silikon

(1) Ukuran pikeun ngukur manual, panginten aya sababaraha séntimén kasalahan, kagolong kana fénoména normal.

(2) Kusabab béda antara monitor anu béda, gambarna tiasa henteu ngagambarkeun warna barang anu saleresna.

(3) Poto tiasa gaduh eusi anu sénsitip. Upami anjeun peryogi poto langkung lengkep, mangga ngahubungan kami. Kami bakal ngintunkeun poto anu teu aya sensor ka anjeun.

(4) Upami anjeun peryogi langkung seueur inpormasi atanapi langkung seueur gambar, Punten ngahubungan kami, Kami bakal mimiti toreply kana pesen anjeun.

(5) Tip: Baju dina poto moal dikirim, anu ngan ukur dianggo pikeun ngabantosan pangaruh nembak.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami