• q
  • e
  • w

 140cm boneka silikon boneka hirup ukuran hirup kaulinan séks sawawa pikeun kaum gay budak silikon boneka séks jalu pikeun Awéwé

 140cm boneka silikon boneka hirup ukuran hirup kaulinan séks sawawa pikeun kaum gay budak silikon boneka séks jalu pikeun Awéwé

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Jangkungna 140cm Hip 79cm Sirit 16-18cm
Beuheung 22cm Panangan  58cm Jero Anus 14cm
Taktak 32cm Korma 17cm Beurat bersih 30,5kg
Payun luhur 73cm Suku 74cm Jero lisan 12cm
Dada handap 67cm Suku 21cm Pinggang 61cm

140 (1)140 (2)140 (3)140 (4)140 (5)

Pedaran boneka kelamin lalaki 140cm kami:

Waterproof, gampang dibersihkeun, bersih nganggo sabun sateuacan dianggo heula.

Torowongan tékstur internal 3D, super nyata.

Kasabaran 1-3cm.

Kulit lemes: Bahan TPE médis kualitas luhur.

Bonéka kami didesain ku proporsi sareng simétri awak manusa, katingalina sapertos langkung manusa.

Komentar:
1. Sateuacan dianggo, anjeun tiasa ngalebetkeun rod manaskeun heula pikeun panas, bisi panas teuing, Entong langkung ti 25 menit.
2. Pikeun nganggo pelumas sareng kondom dumasar kana cai nalika anjeun resep kana bonéka.
3. Pastikeun baju na tahan warna mindahkeun, atanapi éta hésé pisan ngabersihkeunana.
4. Entong ngalaan bonéka anjeun ka panonpoé pikeun waktos lami pikeun nyegah sepuh bahan.
5. Ngabersihan awak sacara rutin nganggo sabun antibakteri hampang sareng cai haneut.
6. Anduk garing bonéka anjeun sareng ulah nganggo pengering rambut sabab tiasa ngarusak.
7. Ati-ati nalika mindahkeun bonéka, ulah ragrag / sambel / pegat.
8. Boneka cinta anjeun henteu kéngingkeun ayun-ayunan pinuh tina sudut anu sanés.
9. Entong ngantepkeun anjeunna dina posisi anu sami pikeun waktos anu lami, bahkan henteu ngantepkeun anjeunna ngagolér dina permukaan anu atos lami.
10. Aya rorongkong baja bawaan, anu ngajantenkeun anjeunna fleksibel pisan, tapi kami nyarankeun anjeun henteu ngadamel pose kompléks teuing, éta ngarugikeun kulit bonéka sareng rorongkong anjeun.
11. Nalika henteu dianggo, simpen boneka silikon ieu dina peti anu dilebetna sareng éta kedah ditempatkeun dina posisi horizontal kalayan sadayana sendi lempeng sareng santai. Cegah kaayaan nyimpen teuing tiris sareng panas teuing.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami