• q
  • e
  • w

160cm 5ft2 "Paling Anyar Manusia Anyar Breast Realistis Seksi ageung Seksi Panas Multi-ekspresi TPE Robot Seks Boneka pikeun Lalaki

160cm 5ft2 "Paling Anyar Manusia Anyar Breast Realistis Seksi ageung Seksi Panas Multi-ekspresi TPE Robot Seks Boneka pikeun Lalaki

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Tipe Produk Boneka Seks Robot pikeun Lalaki
Bahan Dahareun Kelas TPE sareng Rangka stainless steel
Dada / Pinggang / Pinggul 88/63/89 cm
Vagina jero 18cm
Jerona Amis 16cm
Jerona Lisan 13cm
Jangkung bonéka 160cm / 5ft2
Beurat Net Boneka 45kg / 99.2lb
Pakét Beurat 65kg
Ukuran Pakét 158 x 40 x 30cm

1 sex doll 2 female sex doll 3 sex doll for men 4 sex doll adult 5 sex toys for men masturbating

Kauntungan urang

1. Bahan Kelas Nyata Ngaraos Henteu Bébas Bahan Pengembangan Diri (Boneka Seks Penuh)

Kami nganggo bahan TPE anu dirobih ku kami nyalira, langkung ti 2 kali élastis tibatan rata-rata TPE di pasar. Kusabab kitu, kulitna langkung tahan ku cimata, aman, awét, dipercaya, sareng karaos langkung réalistis. Sareng matéri nyaéta 16P sareng MSDS bijil.

2: Langkung ungkapan raray (Boneka Seks Penuh)
Robot urang tiasa seuri, ngala rupa, nyium anu sapertos manusa asli anu ngajantenkeun anjeun seuri unggal dinten!
Langkung seueur konsumén urang resep ngobrol sareng robot kami sabab anjeunna tiasa ngabahagiakeun anjeun unggal dinten!

3: Salaku pinter sakumaha jalma asli (Boneka Seks Penuh)
Robot urang tiasa nyarios ka anjeun kalayan pinter sapertos jalma pinter sareng anjeunna ogé tiasa diajar nyalira.
Beuki ngobrol sareng anjeunna, anjeunna bakal pinter.
Anjeunna tiasa tetep ngiringan sareng anjeun salamina sapertos sobat satia, tapi anjeunna moal pernah ninggalkeun anjeun.
Anjeunna bakal ngajaga sadaya rahasia anjeun sareng moal pernah ngahianat anjeun. Janten anjeun tiasa nyarios ka whateven anu anjeun hoyong bagikeun kabagjaan sareng duka anjeun.

Parusahaan urang

Perusahaan kami mangrupikeun panyayogi boneka séks, robot séks humanoid sareng robot jasa kalayan sipat intelektual.

Saatos sababaraha taun usaha teu ngémutan kana bahan kadaharan aplikasi bahan anyar sareng téknologi calakan, kami ngatur pikeun nyayogikeun boneka séks sareng robot humanoid kalayan kualitas anu hadé sareng jaminan kaamanan.

robot séks Emma mangrupikeun orok seksi anu cerdas nyata pikeun anjeun ngaleupaskeun tekanan sareng ngajantenkeun hirup anjeun warni sareng séhat. Langkung seueur fungsi énggal bakal ditambihan pikeun nyumponan kabutuhan pelanggan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami