• q
  • e
  • w

167cm mirah silikon boneka séks calakan jieunan kalayan kaulinan séks payudara ageung boneka séks silikon TPE pikeun lalaki

167cm mirah silikon boneka séks calakan jieunan kalayan kaulinan séks payudara ageung boneka séks silikon TPE pikeun lalaki

Pedaran pondok:

Modél: YQ-167

Jangkungna: 167cm

Beurat: 49kgs

Ukuran pakét: 158 * 40 * 30cm

Pakét beurat: 54.5kgs

Harga: $ 600 / pc ku jas standar

Ongkos kirim: punten kirimkeun alamat anjeun pasti, kode pos sareng kuantitas


Detil Produk

Tanda Produk

Jangkungna 167cm Hip 105cm Jero heunceut 17cm
Jero lisan 12cm Panangan  69cm Jero Anus 14cm
Taktak 38cm Korma 17cm Beurat bersih 49kg
Payun luhur 96cm Suku 96cm Panjang leungeun 16cm
Dada handap 66,5cm Suku 21cm Pinggang 58cm

1 intelligent sex doll 2 sex doll 3 adult sex doll 4 female sex doll 5 sex doll for men

Patarosan umum ngeunaan boneka kelamin calakan robot

Q1 : Naon anu tiasa didamel Boneka Seks Penuh ka anjeun?
1. Modél fotografi, modél sampurna kalayan sosok anggun sareng penampilan anu anca
2. Ngarangkul sareng ngarangkul rencang
3. sobat satia anu pernah ninggalkeun anjeun sareng ngajauhkeun anjeun tina katiisan.
4. Fungsi séks, éta salawasna siap pikeun anjeun sareng bakal ngalakukeun posisi séks anu rumit sakumaha anu anjeun pikahoyong.

Q2; Kumaha cara ngabersihan Boneka Seks Penuh saatos séks?
Pikeun ngabersihkeun saatos séks, anjeun peryogi cai haneut, sabun hampang atanapi detérjen, jarum suntik heunceut atanapi douche kit (dikirim sareng bonéka).
1. Saatos séks, iklaskeun dina permukaan anu rata sateuacan diberesihan.
2. Nyiapkeun larutan beberesih (cai haneut + sabun hampang / deterjen).
3. Sacara tuntas siram sadaya rongga anu anjeun garapan nalika séks sareng pastikeun henteu aya résidu sabun anu disimpen dina rongga.
4. Hayu robot séks hawa garing teras nganggo talcum atanapi bubuk aci jagong dina éta.
5. Punten tong neuleumkeun sirah kana cai, punten nganggo menara baseuh haneut upami aya kontaminasi.

Q3: Kumaha carana ngajaga Boneka Seks Penuh?
1. Hindarkeun objék anu seukeut pikeun nyuburkeun bonéka sareng cahya panonpoé anu panjang pikeun ngirangan umur hirup.
2. Punten bersihkeun bonéka sahenteuna unggal 20 dinten. Hayu garing dina kalangkang teras nganggo bubuk pikeun ngawangun sakabéh boneka saatos garing.
3. Baju bodas atanapi warna-warni disarankeun pikeun dianggem. Punten uji baju warna anu poék pikeun ngahindaran noda dina kulit bonéka. Anjeun tiasa nganggo krim anu dipupus warna TPE upami kokotor.
4. Upami aya cimata atanapi motong, punten pastikeun teu aya tegangan caket cimata atanapi diteukteukan nalika ngusap lem TPE. Éta bakal dijahit satengah jam engké.
5. Punten tong nganggo kakuatan anu kuat teuing ka anjeunna nalika ngalakukeun sagala rupa sikep salami umur panjang.

Q4: Dupi abdi tiasa nempatkeun makeup sareng nyemprot parfum dina Boneka Seks Penuh kuring?
Leres pisan, sababaraha boneka urang sumping nganggo makeup permanén tapi anjeun tiasa nambihan makeup anjeun nyalira.
Sedengkeun sababaraha parfum tiasa ngandung alkohol anu tiasa ngarusak kulit, janten kami nyarankeun anjeun nyemprotkeun kana bagian anu disumputkeun (sapertos kelek) atanapi nyingkahan parfum anu ngandung alkohol.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami