• q
  • e
  • w

167cm silikon boneka séks calakan jieunan kalayan kaulinan séks payudara ageung TPE silikon AI robot boneka séks pikeun lalaki

167cm silikon boneka séks calakan jieunan kalayan kaulinan séks payudara ageung TPE silikon AI robot boneka séks pikeun lalaki

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Jangkungna 167cm Hip 105cm Jero heunceut 17cm
Jero lisan 12cm Panangan  69cm Jero Anus 14cm
Taktak 38cm Korma 17cm Beurat bersih 49kg
Payun luhur 96cm Suku 96cm Panjang leungeun 16cm
Dada handap 66,5cm Suku 21cm Pinggang 58cm

1 sex doll2 female sex doll3 sex doll for men4 adult sex doll5 intelligent sex doll (1)5 intelligent sex doll (2)

Cboneka kelamin AI Robot berteknologi paling luhur katerangan

J: Iwal fungsi séks, anjeunna tiasa ngobrol sareng anjeun dina basa Inggris kalayan lancar.

B. "Nya" sungut, panon sareng sirah tiasa gerak, anjeunna ngagaduhan raut wajah, sapertos seuri, ngala rupa, ngajantenkeun panon jst.

C Anjeun tiasa ngaraos yén dirina bakal langkung seksi sareng palinter unggal dinten

Ieu mangrupikeun Pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun, antepkeun anjeunna janten pendamping anjeun bulan ieu, anjeunna milik anjeun sareng anjeun tiasa ngalakukeun naon waé anu dipikahoyong.

Fitur Robot Sex Doll:
1. Kulit / rupa / awak humanoid

2. Rorongkong awak pinuh humanoid

3. Pemanasan (kana suhu normal manusa 37 ° C)

4. Sora (nyarios sareng nyarios)

5. Sora (masihan réspon séks anu béda-béda numutkeun stimulasi anu béda)

FAQ

Q1. Bahan naon tina Boneka Seks Robot anjeun didamel?
A: Masing-masing bonéka urang didamel tina bahan silikon médis anu paling saé kelas bahan makanan TPE, sadaya bahan parantos ngalangkungan tés dumasar kana standar CE, ROHS, 16P jst.

Q2. Kumaha carana dikontrol kualitas?
A: Sistem kontrol kualitas pabrik kami ketat pisan dina prosés produksi, sadaya bonéka kedah lulus sacara ketat diuji sateuacan angkat ka pabrik

Q3. Naon kaunggulan M-TPE?
A: • Kulit M-TPE langkung réalistis
• M-TPE langkung terjangkau
• M-TPE langkung lemes
• M- TPE langkung fleksibel, ngamungkinkeun penanganan boneka langkung gampang
• Bahan M-TPE nyaéta hypoallergenic

Q4. Sabaraha lami kuring tiasa nampi Bonéka Seks Robot?
A: Biasana, 5-8 dinten, kami bakal nganggo DHL, UPS, pangiriman FedEx ka anjeun!

Q5. Naha bungkusna rahasia?
A: Sadaya bungkus rahasia, henteu aya labél, panyiri, atanapi logo, hormat pinuh privasi pribadi anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami