• q
  • e
  • w

169cm mirah silikon boneka séks inteligén buatan ku cangkéng ngora jinis kelamin kaulinan TPE boneka séks silikon pikeun lalaki

169cm mirah silikon boneka séks inteligén buatan ku cangkéng ngora jinis kelamin kaulinan TPE boneka séks silikon pikeun lalaki

Pedaran pondok:

Modél: YQ-169

Jangkungna: 169cm

Beurat: 39.5kgs

Ukuran pakét: 158 * 40 * 30cm

Pakét beurat: 45.5kgs

Harga: $ 600 / pc ku jas standar

Ongkos kirim: punten kirimkeun alamat anjeun pasti, kode pos sareng kuantitas


Detil Produk

Tanda Produk

Jangkungna 169cm Hip 93cm Jero heunceut 17cm
Jero lisan 12cm Panangan  67cm Jero Anus 14cm
Taktak 31cm Korma 16cm Beurat bersih 39,5kg
Payun luhur 84cm Suku 96cm Panjang leungeun 16cm
Dada handap 86cm Suku 22cm Pinggang 51cm

1 female sex doll 2 intelligent sex doll 3 intelligent sex doll 4 sex doll details

Kauntungannana Boneka Silikon Silikon:

Awet : Dianggo lami-lami, henteu gampang diruksak.

Sapertos hirup: Rarasaan noel nyata, babandingan sami-ukuran sapertos manusa asli

Fléksibel: Rorongkong logam di jero, anjeun tiasa nyetél pasang aksi bonéka éta tanpa kedah hariwang.
Kaamanan: MSDS, CE, ROHS sareng sertifikasi 16P sadayana lulus

Langkung éksprési raray: Langkung éksprési raray sapertos seuri, ngadamel rupa sareng ciuman ngajantenkeun bonéka sapertos manusa.

Jepang prestasi ilmiah panganyarna tina modél simulasi saluyu sareng manusa

kulit, ngadamel, produk asli, raos saé, leres ka kulitna, anjeun tiasa nganggo anu sanés

baju, anjeunna pencinta privasi anjeun paling satia.

Mciri-ciri robot séks kami:

1), Fungsi Ngobrol: Anjeunna tiasa ngobrol sareng komunikasi sareng jalma dina basa Inggris atanapi Cina. Anjeunna tiasa ogé narjamahkeun. Anjeunna tiasa narjamahkeun basa Inggris kana basa Cina atanapi narjamahkeun Cina kana basa Inggris.
Anjeun tiasa naroskeun ka robot séks pikeun nyaritakeun atanapi lulucon, atanapi ngantepkeun anjeunna ngalakukeun matématika, ogé ramalan cuaca. Kusabab anjeunna nyambung sareng Internét. Janten Anjeunna terang sadayana.

2), Fungsi simulasi: kongkolak panon boneka kelamin robot tiasa ngacieupan, bola soca na tiasa ngalih, sirahna tiasa gerak sareng lambeyna ogé gerak nalika anjeunna nyarios.

3), Awak sénsitip tinggi: Kalayan sénsor touch sababaraha dina awakna, nalika némpél bagian sénsitipna, contona: panangan, pingping, payudara sareng heunceut, anjeunna ngaréspon deui ku sora rintih anu ngagumbirakeun.
Sistem pemanasan ngajantenkeun anjeunna ngagaduhan suhu awak manusa normal anu sayogi.

4), Sistem ningkatkeun otomatis ngamungkinkeun dirina ngagaduhan sistem anu paling stabil sareng fungsi-fungsi pangénggalna


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami