• q
  • e
  • w

172cm Gajih Seks Gajih Pinuh Silikon Boneka Cinta Jepang kalayan H cangkir payu gedé gajih burit nyata cinta kelamin boneka pikeun lalaki

172cm Gajih Seks Gajih Pinuh Silikon Boneka Cinta Jepang kalayan H cangkir payu gedé gajih burit nyata cinta kelamin boneka pikeun lalaki

Pedaran pondok:

Modél: YQ-172

Jangkungna: 172cm

Beurat: 46kgs

Ukuran pakét: 158 * 40 * 30cm

Pakét beurat: 52kgs

Harga: $ 600 / pc ku jas standar

Ongkos kirim: punten kirimkeun alamat anjeun pasti, kode pos sareng kuantitas


Detil Produk

Tanda Produk

 Jangkungna 172cm Hip 99cm Jero heunceut 17cm
Jero lisan 12cm Panangan  63cm Jero Anus 14cm
Taktak 35cm Korma 16cm Beurat bersih 46kg
Payun luhur 107cm Suku 100cm Panjang leungeun 16cm
Dada handap 66cm Suku 21cm Pinggang 58cm

172 (1) 172 (2) 172 (3) 172 (4) 172 (5) 172 (6) 172 (7) 172 (8)

Rincian Produk:

Tempat Asalna: Cina

Ngaran mérek: YQ

Nomer Modél: YQ-03

Jenis: Boneka Seks Anyar Anyar

Jenis: bonéka séks

Bahan: Silikon, TPE Silikon + Rorongkong logam

Rorongkong: 304 Rangka stainless steel

Fungsi: Onani

Ukuran :: 172cm

Warna Kulit: samak

LiangHeunceut & anal & lisan Lisan

 

Pakét:

Ukuran rangkep tunggal: 158X40X30 cm

Beurat kotor tunggal: 56.000 kg

 

FAQ: Naha anjeun ngartos patarosan ieu?

Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun sadaya produk séks?
A: Leres, kami ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sareng mariksa kualitas. Sampel campuran tiasa ditampi.

Q2. Kumaha upami waktos pamimpinna?
A: Sampel peryogi 5-8 dinten, waktos produksi massal peryogi 12-18working dinten.

Q3. Naha anjeun ngagaduhan MOQ terbatas?
A: MOQ Lemah, 1pc kanggo sampel mariksa sayogi

Q4. Kumaha anjeun ngintunkeun barangna sareng sabaraha waktos dugi ka sumping?
A: Urang biasana dikirimkeun ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT pikeun conto. Biasana peryogi 3-5 dinten dugi.
Pikeun pesenan massal, Ku pangiriman Udara & pengiriman Laut.

P5. Kumaha carana ngalaksanakeun paréntah?
A: Mimiti hayu urang terang syarat atanapi aplikasi anjeun. Kadua Kami ngadugikeun sasuai ka sarat anjeun atanapi saran kami. Katilu palanggan negeskeun conto. Kaopat Kami ngatur produksi massal.

Q6. Naha OKÉ pikeun nyetak logo kuring dina produk & bungkusan?
A: Nyitak dina bungkus teu kunanaon, tapi henteu disarankeun pikeun produk. Punten wartosan kami sacara resmi sateuacan produksi kami sareng pastikeun desain mimiti dumasar kana sampel kami.

Q7: Naha anjeun nawiskeun jaminan pikeun produk?
A: Leres, kami nawiskeun jaminan waktos anu lami numutkeun modél detail.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami