• q
  • e
  • w

180cm china sex budak lalaki kelamin boneka kelamin séks bonéka silikon boneka kelamin silikon ultra-réalistis pikeun awéwé

180cm china sex budak lalaki kelamin boneka kelamin séks bonéka silikon boneka kelamin silikon ultra-réalistis pikeun awéwé

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Jangkungna 175cm Beurat 58kg Pinggang 81cm
Hip 97cm Ukuran sapatu 48 Bust 100cm
Suku 92cm Suku 29cm Beuheung 30cm
Sirit 16.5cm Panjang leungeun 16.5cm Panjang leungeun 52cm
Lebar taktak 49cm Panjang cangkéng 86cm Ukuran bungkusan 160X50X35 cm

1 2 sex doll 3 4 5

Kauntungan boneka kelamin silikon padet

1,100% Bahan médis non-toksik. Dikhususkeun ku ROHS, ngahontal sareng FDA.
2. Pangalusna Silika Pussy Vagina.
3. Narima urutan leutik sareng OEM.
4. Nawaran Harga Kompetitif.
5. Gampang ngagunakeun sareng ngoperasikeun.
6. jasa dipercaya jeung kualitas luhur
7. Naon pasang aksi sakumaha anjeun resep
8, Raray anu geulis dipahat ku tukang ngukir pangalaman anu kawéntar.
Lady parantos ngenalkeun langkung seueur lalaki pikeun kasenangan ti batan sisipan anu sanés. Nalika anjeun nembus nona ieu. Janten siap pikeun nyugemakeun séksual kana tingkat anu énggal sareng pikaresepeun, sisipan bertekstur lemes ieu mangrupikeun nyiptakeun deui heunceut awéwé ngora.
Catetan: Pastikeun ngagunakeun cukup pelumas pikeun ngamungkinkeun panggunaan nyaman sareng nyegah gesekan anu tiasa nyababkeun iritasi kulit.

Saatos jual ngalayanan boneka séks ukuran nyata:
1. Unggal boneka hirup damel na 5 taun. Upami bonéka rusak dina 5 taun, maka kami tiasa nyayogikeun cai lem khusus kanggo anjeun ngalereskeunana, kami bakal nyayogikeun pidéo téknologi ngalereskeun pikeun ngajar anjeun kumaha carana. Tapi anjeun mayar biaya pengiriman.
2. Unggal boneka kami nyayogikeun hiji sterilizer plastik gratis pikeun anjeun.
3.Pls perhatoskeun éta henteu tiasa nganggo baju warna poék pikeun bonéka, anjeun tiasa nyusunna sareng ngabersihkeun ku shower gel. sareng pls uji warna baju anu anjeun mésér sateuacan anjeun nganggo.
4. Pls kontak pikeun harga anu pang anyarna, sareng pitunjuk langkung seueur ngeunaan bonéka éta.

Pangropéa: Dupi abdi tiasa masihan abdi kelamin awak pinuh bonéka mandi?

Upami bonéka anjeun ngagaduhan kontaminasi leutik maka cukup bersihkeun daérah ku anduk baseuh (nyarankeun cai). Upami daérah seueur kacemar, anggo detérjen atanapi sabun awak. Éta ogé dimungkinkeun pikeun masihan bonéka anjeun mandi, tapi hindarkeun sirah sareng bagian gabungan awak. Ngan ukur ti pingping ka handap disarankeun. Entong nempatkeun bonéka anjeun dihandap cai.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami