• q
  • e
  • w

2021 anyar 145cm boneka kelamin silikon dewasa kelamin kaulinan paling anyar Éropa Nyanghareupan nyata big boob big ass masturbator Sex Doll cocooan Pikeun Man

2021 anyar 145cm boneka kelamin silikon dewasa kelamin kaulinan paling anyar Éropa Nyanghareupan nyata big boob big ass masturbator Sex Doll cocooan Pikeun Man

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

2020 anyar 145cm Pinuh boneka kelamin silikon kaulinan kelamin déwasa Newest Europe Face nyata  big boob burit badag masturbator Dolanan Seks Bonéka Pikeun Lalaki

Jangkungna 145cm Beurat 30kg Pinggang 52cm
Dada luhur 80cm Dina kaayaan bust 60cm Hip 82cm
Vagina jero 17cm Jerona Amis 15cm Pakét 139 * 39 * 25cm

145 (1) 145 (2) 145 (3) 145 (4) 145 (5) 145 (6) 145 (7) 145 (8)

Detil produk:

Tempat Asalna: Cina

Ngaran mérek: AIZHIMEI

Nomer Modél: boneka séks AM14521

Jenis: bonéka séks

Bahan: Médis Silikon TPE, Médis Silikon TPE

Nami produk: 145cm Silikon Pinuh Anyar Éndah Nyanghareupan Boneka Seks Pikeun Lalaki

Fungsi: Masturbasi Silikon Boneka

Warna Kulit: Kulit Alami

Warna panon: Hideung Green Blue Brown

Jangkungna: 145cm

Liang: Vagina / Anal 2holes

Kauntungan: Nyata Boneka Seks Silikon

MOQ: 1pc

Sertifikasi: CE ROHS

Pilihan: Kuku, Warna panon, nangtung atanapi henteu nangtung, rambut kemal, dada kerung atanapi teguh, Warna kulit, rambut palsu, warna Klitoris, Warna puting

Pakét:

1 * Boneka séks, 1 * Rambut palsu (acak), 1 * Baju (acak), 1 * pakakas beberesih, 1 * simbut sareng anu sanésna
Bungkusan wasta / numutkeun sarat anjeun.

Ukuran rangkep standar: 139X39X25 cm

Beurat kotor: 40.000 kg

Tipe Paket: 145cm Silikon Pinuh énggal Éropa Wajah Boneka Seks Pikeun Lalaki
Pakét: 3 lapis bungkus
1) Bungkus simbut
2) Foam pad shock nalika dipak
3) Lapisan luar dibungkus dina karton langkung kentel: 139 * 39 * 25cm

Waktos pangiriman: 4-7 dinten kanggo urutan normal, Dikirimkeun ku FedEx atanapi Ku Air

Pamayaran: T / T sateuacanna; Paypal, Western Union, L / C

Fitur

1, Ngalakukeun hubungan séks sareng Mouth, Vagina, Anus, Breast
2, Smart Voice: nalika némpél dina dada sareng heunceut atanapi ngoyagkeun awak,
bonéka éta tiasa ngaluarkeun sora lirih anu siga orgasme awéwé
3, Awak manaskeun: Awak tiasa dipanaskeun, suhu kulit sakitar 37 (pilihan, biaya tambahan)
4, 1: 1 desain, kulit lemes, élastisitas anu saé pisan, Waterproof

Kauntungannana Bahan TPE:

• Kulit TPE langkung réalistis

• TPE langkung terjangkau

• TPE langkung lemes

• TPE langkung fleksibel, ngamungkinkeun gampang nanganan boneka

• Bahan TPE mangrupakeun hypoallergenic


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami