• q
  • e
  • w

2021 gaya anyar 158cm Sepuh Manusia Cinta Boneka Perjalanan Manusa Dipecat burit ageung payudara TPE silikon Boneka Seks pikeun lalaki onani

2021 gaya anyar 158cm Sepuh Manusia Cinta Boneka Perjalanan Manusa Dipecat burit ageung payudara TPE silikon Boneka Seks pikeun lalaki onani

Pedaran pondok:

Modél: YQ-158

Jangkungna: 158cm

Beurat: 34kgs

Ukuran rangkep: 150 * 42 * 30cm

Pakét beurat: 40kgs

Harga: $ 585 / pc ku jas standar

Ongkos kirim: punten kirimkeun alamat anjeun pasti, kode pos sareng kuantitas


Detil Produk

Tanda Produk

Jangkungna 158cm Hip 85cm Jero heunceut 18cm
Jero lisan 12cm Panangan 55cm Jero Anus 15cm
Taktak 34cm Korma 17cm Beurat bersih 31kg
Payun luhur 90cm Suku 81cm Panjang leungeun 17cm
Dada handap 54cm Suku 20cm Pinggang 49cm

18 (1) 18 (2) 18 (3) 18 (4) 18 (5)

Detil Gancang

Tempat Asalna: Cina

Nomer modél: RRA-158CM

Jenis: Boneka séks Perjalanan gaya Anyar

Bahan: TPE silikon

Payudara: 90CM

Fungsi: Onani

Ukuran: 158cm

Warna Kulit: Daging

Sertifikasi: CE, Rohs

Kauntungan: Nyata Ngarasa TPE Travel boneka Seks anu tiasa dicabut

NET Beurat: 31kg

Liang: Vagina / anal / oral 3 liang

Pakét:

ukuran bungkus:  165X42X30 cm

Gbeurat awak:  41.000 kg

Tipe Paket:

Ukuran rangkep tunggal: 165X42X30cm
Kotak kertas kandel + kotak EPE

 

Kauntungan tina boneka kelamin Anu tiasa dicabut:

  1. Desain anu tiasa dicabut, tiasa dicabut;
  2. Éta langkung merenah pikeun dibabawa. Éta tiasa sareng anjeun iraha waé.
  3. Hiji boneka séks sami sareng dua bonéka séks.

 

Kaunggulan perusahaan:

  1. Réspon gancang:

Kami bakal ngawalon anjeun saatos nampi patarosan anjeun dina waktos 1 jam salami waktos damel.

  1. OEM & ODM:

Kami tiasa nawiskeun jasa OEM sareng ODM numutkeun pamundut anjeun

  1. Nyukcruk eupan balik:

Kami bakal nganjang pikeun ngalacak para pelanggan sacara rutin pikeun kéngingkeun eupan balik anu berharga pikeun ngabantosan anjeun ngajual dina pasaran.

  1. Dukungan téhnik:

Upami anjeun ngagaduhan patalékan nalika dioperasikeun, kami bakal ngabantosan anjeun pikeun némbalan dina waktosna.

 FAQ:

  1. HARANSI PRODUK

Sadaya produk kami sataun ngajamin.

  1. Métode Pangiriman

Urang tiasa nawiskeun kiriman ku express internasional (TNT, UPS, DHL sareng Fedex0, ku hawa sareng laut.

  1. Ngeunaan produk Bahan:

Kami teras-terasan nganggo bahan aman nganggo bahan-bahan, henteu toksik sareng bébas-phthalate.

  1. Istilah pamayaran

TT (100% sateuacan kiriman)

persatuan urang Barat

Paypal sadayana tiasa ditampi.

  1. Urutan OEM & ODM

Kami nampi urutan OEM. Ngan kirimkeun kami desain kemasan anjeun, kami tiasa ngabantosan ngadamel Logo sareng bungkus anjeun nyalira. Urang gaduh pesenan R&D Dept.ODM nyalira ogé tiasa ditampi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami