• q
  • e
  • w

Tentang Kami

Tentang Kami

ga

Profil Perusahaan

Perusahaan perdagangan internasional Hebei Shaoman mangrupikeun perusahaan inovatif anu khusus dina desain, pamekaran, produksi sareng pamasaran cocooan séks. Kami mastikeun sasuai sareng standar ISO & ROHS, sareng nuturkeun konsép produksi Eco-friendly sareng Non-toksik, ramah kulit, sadaya produk lulus uji CE sareng FDA. Kami difokuskeun pamekaran sareng produksi produk sawawa kualitas luhur.

Kami gaduh departemén panilitian sareng pamekaran anu kuat pisan, ayeuna perusahaan kami berkembang gancang dina ieu diajukan di Cina. Kami leres-leres ngabagéakeun palanggan luar negeri sareng domestik pikeun gawé bareng kami di hareup. Kami ogé nampi sambutan OEM sareng ODM. Kami ngarepkeun nawiskeun anjeun produk pangsaéna sareng jasa pangsaéna.

Kami utamina nyayogikeun layanan mandeg ka palanggan. Kami ngadistribusikaeun sababaraha cocooan séks, kalebet bonéka séks, masturbator suku, masturbator burit ageung, stokers, dildos, cup onani, bola kegel, alat vibrator, Dolanan anal, produk séri SM, boneka séks Tiup ... jsb.

Kami khusus pikeun boneka séks calakan, boneka séks TPE, bonéka séks Silikon langkung ti 12 taun. Robot sareng bonéka séks digabungkeun babarengan, kami nyayogikeun bonéka séks anu cerdas ku kedip-kedip, mesem, sora sareng pemanasan. Boneka séks kalebet bonéka séks lalaki, bonéka séks bikang, boneka séks satengah awak, boneka séks lalaki-lalaki. Éta tiasa utamina dianggo salaku modél iklan, pendamping jalma, pasangan séks.

1 female sex doll

Kalayan kamekaran masarakat, beuki seueur jalma ngaraos kasepian sareng tekanan pisan dina kahirupan sareng damel. Janten produk cocooan séks henteu ngan ukur dianggo pikeun pasangan, tapi ogé tiasa ningkatkeun cinta pasangan, khususna pikeun anu ngalaman disfungsi seksual, teu resep seksual, atanapi masalah dina kahirupan séks alam. Sareng ogé cocooan séks tiasa ngagentos réprési seksual sareng ngagentoskeun wanda hideung.

Produk kami parantos dijual ka Éropa (sapertos Jérman, Inggris, Perancis, Netherland, Bélgia, Italia, Spanyol, Austria, Rusia, AS, Kanada, Brasil, Australia, Jepang, Korea, Thailand, sareng sajabana. Kami gaduh penjualan profesional, tim jasa saatos-penjualan, pikeun mastikeun anjeun kéngingkeun pangalaman pameseran anu berharga.