• q
  • e
  • w

panas boneka kelamin silikon nyata boneka séks silikon panas Awak liar sareng kencang sareng boneka séks boneka boob ageung pikeun lalaki

panas boneka kelamin silikon nyata boneka séks silikon panas Awak liar sareng kencang sareng boneka séks boneka boob ageung pikeun lalaki

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Jangkungna 157cm Hip 80cm Jero heunceut 17cm
jero lisan 12cm Panangan 65cm Jero Anus 14cm
Taktak 33cm Korma 16cm Beurat bersih 33kg
Payun luhur 93cm Suku 98cm Panjang leungeun 16cm
Dada handap 56cm Suku 23cm Pinggang 47cm

1 sex doll 2 female sex doll 3 sex doll for men 4 silicone sex doll 5 adult sex doll 6 sex doll details

Fitur tina boneka séks:

1. Pinuh Silikon Seks Bonéka Seks anjeun tiasa milih warna rambut anu béda.

2. Breast / Vaginal / Anal Sex / sareng Rangka Kalér stainless steel Anyar

3. Rarasaan Sentuhan Réalistis.

4. Rupina boneka ieu mangrupikeun hasil make-up dina gambar, nalika anjeun nampi bonéka ieu, anjeun tiasa masihan makeup kanggo ngajantenkeun anjeunna langkung katingalina

Kumaha Ngajaga bonéka séks

Ngumbah saatos unggal panggunaan, simpen dina tempat teduh anu garing.

Rupa bonéka ieu mangrupikeun hasil make-up dina gambar, nalika anjeun nampi bonéka ieu, anjeun tiasa masihan makeup kanggo ngajantenkeun anjeunna langkung saé

Pamakéan tina boneka séks:

1. Bersih ku 75% alkohol médis atanapi ngumbah ku cai sabun haneut sateuacan sareng saatos dianggo

2. Éta langkung saé nganggo kondom

3. Ngan pikeun kaperluan pribadi

Haneut Kelamin Kauntungan bonéka

1. Anti pelanggaran - henteu aya anu tiasa nempelkeun awak bonéka, gampang dibersihkeun

2. Awét - anjeun tiasa lami-lami nganggo deui, henteu gampang ruksak

3. Sapertos hirup - ketat saluyu sareng skala anu leres dicetak kana

4. Fleksibel - antar muka ngagaduhan seueur kagiatan di daérah éta

5. Kaamanan - dina awak manusa leres-leres aman, henteu toksik, henteu bau bau anu khas Bahan

Jepang prestasi ilmiah pangahirna tina modél simulasi saluyu sareng kulit manusa, ngadamel, produk asli, raoseun, leres ka kulitna, anjeun tiasa nganggo baju anu sanés, anjeunna mangrupikeun pencinta privasi anu paling satia.

 

Bungkusan & Pangiriman

Ukuran rangkep tunggal: 150X42X30 cm

Beurat kotor tunggal: 45.000 kg

Jenis Paket: Kotak kertas kandel + kotak EPE

Pangiriman: 5-7 dinten


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk