• q
  • e
  • w

Kelas Cinta: Naon endog luncat?

Kelas Cinta: Naon endog luncat?

Luncat endog mangrupikeun produk séks mastaka awéwé, sakedik imut dianggo pikeun panganten lalaki sareng pangacian anu efektif. Endog luncat ngagaduhan fungsi geter, sahingga awéwé tetep syahwat. Éta ngagaduhan pangaruh anu saé pikeun pangobatan apatis séksual awéwé, kurangna syahwat sareng panyakit sanés.

Naha disebut endog luncat? Sugan sabab bentukna siga endog. endog luncat dibagi kana: endog luncat kabel sareng endog luncat nirkabel. Umumna ngaluncatan endog nganggo bahan médis polimér non-toksik tingkat tinggi. sateuacan sareng saatos dianggo, anjeun kedah merhatoskeun beberesih sareng kabersihan. Bagian sirkuit internal tina endog luncat anu henteu tahan cai henteu kedah némpél cai, tapi cairan cinta awéwé dina luncur endog henteu aya pangaruh, éta tiasa dianggo sacara aman.

Endog luncat, ogé katelah endog kejutan, anu dilengkepan ku motor kejutan. Kusabab ukuranana alit sareng stimulasi anu kuat, endog luncat parantos kasohor di kalangan awéwé ngora, tapi ogé ku kerah bodas tunggal, awéwé sésa anu langkung sepuh. Kusabab luncat endog, sanajan leutik, tapi tiasa nyandak rasa nikmat anu kuat pikeun awak sareng pikiran. Ieu sihir tina terjun endog, éta sacara efektif tiasa ngarangsang daérah sénsitip dina awak bikangna, utamina klitoris, pentil, beuheung sareng bagian jero pingping sareng daérah sénsitip sanés, stimulasi ieu bakal gancang dikirimkeun ku saraf kana uteuk pusat, sahingga pikeun ngahontal pikagumbiraeun sami kelamin, sahingga awak jeung pikiran lengkep santai. Ku alatan éta, therapists séks asing ogé sering nganggo endog luncat pikeun ngubaran awéwé anu kaserang séks anu tiis.

Tangtosna, endog luncat ogé tiasa dianggo pikeun lalaki, tapi stimulasi sareng pikagumbiraeun lalaki jauh kirang signifikan sareng sengit tibatan awéwé. Pikeun awéwé bujang atanapi awéwé anu teu ngagaduhan kahirupan séks normal, luncat endog mangrupikeun pasangan anu saé. Gampang dianggo, pangaruhna luar biasa, sareng awéwé gancang-gancang ngahontal orgasme. Endog luncat tahan cai bahkan tiasa dianggo di kamar mandi sareng kolam renang. Remote control tiasa janten remote control sorangan sareng remote control batur. Éta mangrupikeun rupa-rupa kaulinan, anjeun tiasa ngalaman karep anu lami-lami leungit.

Pamakéan endog luncat:

1, Ngocok bagian klitoris nalika ngalakukeun onani, stimulasi anu tahan sareng intensitas luhur tiasa pisan ngajantenkeun waktos orgasme klitoris tibatan ngan saukur ku panangan.

2, Nalika ngalakukeun onani, endog luncat ogé tiasa dilebetkeun pikeun ngarangsang G-point.

3, Nalika pasangan ngalakukeun foreplay, gunakeun pikeun nyingkahan sangsara tina asam tangan lalaki.

4, endog luncat nirkabel tiasa dianggo pikeun pasangan nalika aranjeunna di luar.

Catetan:

1, saatos nampi endog luncat, éta kedah diberesihan teras dianggo. Ngumbah ku cai haneut henteu kunanaon.

2, Larapkeun pelincir sedeng pikeun luncat endog sareng sungut heunceut.

3, upami éta modél batré, candak batréna saatos nganggo éta, upami batréna moal dipaké.

4, upami éta modél ngecas, ngeusi batre sateuacan nganggo ulah aya listrik nalika dina prosés satengahna onani. Éta langkung nyeri.

5, hal anu paling kritis nyaéta merhatoskeun koleksi.

Luncat endog mangrupikeun tingkat munggaran dina cocooan séks, upami kahirupan séks henteu aya stimulasi sareng pelesir, endog luncat janten pilihan anjeun anu paling saé.


Waktos Post: Sep-23-2020