• q
  • e
  • w

Naon manpaatna ngagunakeun cangkir onani?

Naon manpaatna ngagunakeun cangkir onani?

Piala Pesawat mangrupikeun produk séks anu populér pikeun lalaki sareng tiasa nyayogikeun kabutuhan onani. Tapi beuki seueur jalma anu hoyong terang naha éta henteu goréng pikeun kaséhatan jalma?

Bahan anu digunakeun pikeun ngadamel cangkir mastaka utamina didesain ku silikon lemes médis sanés toksik, kalayan lemes sedeng sareng desain internal sedeng. Dirancang saluyu sareng struktur internal jalma anu asli, anu tiasa janten gaganti lengkep pikeun awéwé. Sareng struktur internal cangkir onani ketat, sami sareng tempat pribadi awéwé. Nalika ngagunakeun éta, éta caket pisan kana perasaan sareng jalma anu saleresna, anu parantos ningkat pisan kualitas onani. Janten salami anjeun nganggo ku cara manual instruksi, sareng dianggo kalayan ati-ati, éta moal ngabahayakeun awak manusa. Ayeuna di handap, anjeun tiasa ningali manpaatna nalika nganggo cangkir onani.

1, pamakean cangkir onani anu leres moal ngajantenkeun anjeun nginféksi panyakit, atanapi henteu kedah hariwang pikeun nyababkeun budak awéwé kakandungan sareng masalah sanés. Éta cocooan pribadi anjeun anu ngajagi anjeun tetep dijajah sareng dirobih sakahayangna.

2, Henteu kedah hariwang ngeunaan parasaan satengah anjeun anu sanés, atanapi kinerja anjeun nyalira, cup mastaka masihan anjeun leres-leres pikaresepeun rohangan anjeun nyalira.

3, naha anjeun nyalira, atanapi anu sanés sanés anjeun henteu merenah pikeun kerjasama, cangkir mastaka tiasa nyumponan kabutuhan anjeun. Gampang Mawa sareng tetep nyumput. Nalika ngumbara, éta ogé tiasa diangkut sahingga ti jaman ka jaman.

4, dorongan séks mangrupikeun sipat umum manusa, tapi sering nyababkeun seueur masalah, sapertos selingkuh, ngahianat, artos artos, kéngingkeun panyakit sareng huru-hara sosial. Cangkir pesawat aman tiasa ngaleungitkeun hawa nafsu, nyingkahan kasalahan anu dilakukeun nalika mikir dina awak handap, janten anjeun tiasa mikir kalem di tempat damel.

5, cangkir pesawat tiasa dianggo sasarengan sareng anu sanés pikeun ningkatkeun kasenangan séks, seueur pangalaman babaturan awéwé nunjukkeun yén cangkir pesawat tiasa ngabantosan aranjeunna ngartos réaksi fisiologis sareng psikologis salakina, ngajantenkeun séks langkung terkoordinasi, tapi ogé salami periode fisiologis sareng kakandungan Mangrupikeun waktos kanggo nyumponan kabutuhan anu sanésna, janten seueur réréncangan awéwé ogé bakal mésér cangkir pesawat anu langkung raoseun pikeun salakina.


Waktos Post: Sep-23-2020