• q
  • e
  • w

Naha milih urang

Naha milih urang

One-stop service

Jasa hiji-eureun

After-sales guarantee

Urutan minimum fléksibel

Flexible minimum order

Jaminan saatos-jualan

Kaunggulan urang:

1. jasa Hiji-eureun

Kauntungan pangbadagna urang nyaéta integrasi sumber daya. Kami sareng nyayogikeun anjeun produk paling beragam sareng nyumponan sarat anjeun dina kategori produk.

2. urutan minimum fléksibel

MOQ leutik. Kami tiasa ngalakukeun jumlah anu lumayan pikeun pangecér sareng distributor pikeun ningkatkeun efisiensi panggunaan artos anjeun.

3. Saatos-jualan jaminan

Kami bakal nyayogikeun sadayana tentang layanan palanggan kalebet pitunjuk produk, ngagentos sareng mulang ... jsb. Pelanggan kedah ngalakukeun nanaon.

Sejarah pangwangunan

1 TAUN
15 taun
OEM & ODM
Kualitas
Palayanan
1 TAUN

Kami ngalakukeun pamasaran kelamin pamasaran online salami 1 taun. Sareng urang difokuskeun pilihan produk utamina panas sareng kontrol kualitas. Sareng Kami nyayogikeun jasa pangsaéna ka unggal palanggan ku unggal usaha.

15 taun

Pangalaman distribusi offline 15 taun.

OEM & ODM

Aya 10 insinyur dina tim R&D, anu tiasa nyumponan sarat kustomisasi anjeun.

Kualitas

Kami 100% jawab kualitas produk.

Palayanan

24 jam réspon gancang

Hayu dunya teu cinta keras

Shaoman utamina nyayogikeun solusi mandeg dina jual cocooan séks.

Kami perusahaan inovatif anu khusus dina desain, pamekaran, produksi sareng pamasaran cocooan kelamin. Kami mastikeun sasuai sareng standar ISO & RoHS, sareng nuturkeun konsép produksi Eco-friendly sareng Non-toksik, ramah kulit, sadaya produk lulus uji CE sareng FDA.

"SHAOMAN" mangrupikeun Merk Cina anu diciptakeun ku nyalira.